Priser

Varmt välkomna till mitt behandlingsrum där jag utför Klassisk Massage, Multidimensionell Terapi, Själsresa, Healing, Multidimensionell Massage, Aroma Touch Technique, Meditation, Auraavläsning/Psychic Reading, Privatsittning/Andekontakt, Tarotläggning, Själsbild med tolkning eller Energiavläsning, Meditation, Skapa drömfångare och Tavlor etc enligt överenskommelse. Om Ni vill samla ihop en grupp hemma hos Er så går det också mycket bra. Ring eller sms och boka tider med mig! Väl mött!

 

OBSERVERA! Att ALLA Dessa behandlingar är ett komplement till behandling, på vårdcentral el sjukhus!
Behandlingarna kan kombineras ihop enligt önskemål från dig.


Nedan Priser är inkl moms

Friskvård, Klassisk Massage 
30minuter 325kr, Axlar/nacke
60minuter 650kr, Rygg/Axlar/Nacke, Halvkroppsmassage
90minuter 750kr, Rygg/Axlar/Nacke/Armar och Ben, Helkroppsmassage

Jag masserar/behandlar även barn/ungdom 12 -18år med målsmans närvaro.


Multdimensionell Terapi
Behandlingen utförs med kläderna på. Du får ligga på rygg på en massagebänk och behandlingen utgår efter dina behov där och då. Detta innebär att jag fastställer ditt nuvarande energitillstånd med hjälp av tung- och pulsdiagnostik, ditt energifält runt om dig, (auran), samt den info som kommer från ditt andliga team. Ex på olika tekniker som används är; meridian, akupressur, healing, medvetandegörande ord och mitt andliga team. Allt detta sammansmälter under en behandling med syfte att balansera och starta kroppens självläkande process. Detta sker med största respekt för varje enskild individ. Jag finns där och stödjer Er genom hela behandlingen.

400kr/behandling, ca 40min.

Kombination av Multidimensionell Terapi samt massage
650kr/1timme

Aroma Touch Touch Technique
med essentiella oljor, doTerra

Aroma Touch är beröring med 8 av doTerras essentiella oljor på ryggen, händer och fötter. Det har inverkan på:
immunsystemet, stress, inflammationer samt stärker kroppen. Den balanserar även kroppens sympatiska och parasympatiska nervsystem. Denna typ av beröring påverkar ditt fysiska, emotionella och mentala energiflöde.

500kr/1timme.


Symphony of the Cells
med mjuka rörelser över rygg, nacke och fötter används essentiella oljor i olika steg från något av protokollen just du behöver. Du ligger på massagebänk och tar emot lätt beröring på rygg, nacke och fötter.

650kr/timme

Själsresa/Regression
Regression/själsresa börjar med att vi tillsmmans fastställer ett syfte med resan. Syftet med resan ska resultera i att hjälpa dig förstå din vardag, dina behov i dåtid, nutid och framtid samt att läkas och bli medveten. Dy ligger med kläderna på bänk och jag kommer att hålla på 2 meridanpunkter för att  vi tillsammans ska komma åt och kunna förlösa det du önskar och vill förändra och/eller förstå. Jag guidar och stöttar dig med min röst genom hela Eran inre resa.  Genom denna inre resa och dina upplevelser och min röst, kommer du närmare och djupare in i dig själv och förståelsen av dig själv. Din upplevelse kommer du minnas efteråt och vi samtalar om den både under och efter resan. Hela resan sker i lugn och stillhet utan musik. Hela resan syftar till att lyfta det som är dolt och läkning sker på djupet.

600kr/ 1-1,5 timmeMultidimensionell Massage
Detta är en massage, där dina energier frigörs. Detta kan enl klientens behov kombineras med bla Healing, Lymfmassage, Koppning och/eller GuaSha och/eller NaFa. Allt utförs utefter klientens alla aspekter behöver ha, (Fysiska, Psykiska, Mentala, Själsliga, Andliga). Kan rekomenderas!. OBS! Ej på genitala kroppsdelar!!

650kr/ 1timme

Vedic Art grundkurs, 3-dagar, 2000kr/hela helgen inkl en hel del målarmaterial. Ring för mer info.

Målsättningen med mitt arbete är att vara länken mellan sökande, sörjande samt människor som vill finna ro, förståelse och kärlek och inre frid /självtillit/självkänsla/självförtroende.....


 

Healingbehandling 45min 400 kr/per person/45min
Du ligger på en massagebänk alt sitter på stol och jag kommer att lägga mina händer på olika delar av kroppen, enl din tillåtelse, som mitt andliga team talar om. Behandlingen utförs med kläderna på.  OBS! Ej på genitala delar!
 
Distanshealing 30min 400 kr/per person/30min
Jag skickar över distans healing från healingkällan till Er i ungefär 20min, efteråt tar jag kontakt med Er och frågar om Ni tyckte det var bra.
 
Meditation 30-45min 100kr/tillfälle och person
Jag guidar Er i en djupare meditation individuellt och/ eller i grupp, utomhus eller inomhus.
 
Milersättning 20kr/mil, vid sträcka, längre än 2-3 mil omkrets från Smedjebacken
Kombibehandling av Multidimensionell Massage och Multidimensionell Terapi, 650kr/per person/ca 1-1,5timme
Detta är en kombination av ovan rubriker.  Allt utförs efter vad alla dina aspekter behöver ha. (Aspekter= Fysiska, Psykiska, Mentala, Själsliga, Andliga). Kan Rekommenderas!
Obs! EJ på genitala delar!

 
Djurkommunikation, 30-45min
avläsning på alla slags djur via ett foto som skickas till mig, alt på plats hemma hos djuret. (Jag behöver veta Namn, ålder och ras på djuret som ska avläsas. Om Ni har en frågeställning ang djuret, en fundering kring något problem, behöver jag veta det).

 
400kr/avläsning, + Milersättning 20kr/mil
Tavla, Målning eller Encaustic Art var god se separat tavla
Akvarell, Akryl el Olje målningar eller Encaustic Art (Vaxmålning),  med budskap. OBS! pris är beroende av storlek. Pris;  halv  A5=100kr
Dessa kan avhämtas alt skickas enl öv.kom.
Köparen betalar porto+bild/målning.

 
Önskar Ni en färgsprakande och glädjefylld skapardag med mig, utan krav, vänligen kontakta mig för info samt bokning. Max 8pers,
800kr/pers

Önskar Ni en dag i att göra egen drömfångare, vänligen kotakta mig för info samt detaljer.
700kr/pers, inkl ram, tråd, 1 kristall, samt 3 fjädrar. Max 8 pers.
Privatsittning, Andekontakt eller Psychic Reading/Auraavläsning , Tarotläggning, Själsbild med tolkning. Ovan endast  på Elevninvå .

Privatsittning, 400kr/30-45min:
Välj mellan nedan:
Bevisföring: av nära och kära som lämnat jordelivet. Jag ger bevis att de fortfarande är en del av vår vardag. Detta sker med respekt och kärlek.
Avläsning av auran: vad som hänt, vad som pågår just nu och förutsättning för framtiden.
Andlig vägledning:  När började den och varför, hur ser din andliga bana ut och ditt nästa steg.
"Jag spår inte framtiden, utan anser att det är nuet som blir vår framtid. Däremot kan jag se förutsättning för framtid, det som är på ingående, men det är DU som bestämmer och din fria vilja  styr och du har möjligheten att förändra sitautionen eller leva kvar i den".

Tarotläggning, 400kr/45min:
Tarotläggningen får man ta som rådgivning och vägledning, så det är inget man behöver/ska följa utan man har alltid eget personlligt ansvar och en fri vilja.

Själsbild med tolkning, 400kr/30-45min:
Själsbild med tolkning är en symbolisk målning och den beskriver din personlighet och din aura. Jag läser av detta med hjälp av strykjärn och vaxkritor och tonar in mig på din aura, vi ser vad som har hänt, vad som finns runt om dig nu och förutsättning för framtid. Detta är endast rådgivning och var människa har eget ansvar och fri vilja.

Energiavläsning, 500kr/1-1,5timme:
Energiavläsning på Marker/platser och i Hus.

Hemmaseans, 150kr/3-4timmar inkl resa t/r.
(Mer än 2mil, ingår inte resaT/R).

(Vid avbokning måste jag veta senast 24timmar innan).
Hemmaseans kan vara hemma hos Er, i eran förening, eller föreningslokal, (Inget max antal pers).
Ni samlar en grupp på ca minst 8-10 personer  hemma hos Er och jag kommer för att ta kontakt med nära och kära som gått över. De som inte får kontakt med sina nära och kära, ger jag kort auraavläsning till med hjälp av Encaustic Art/strykjärn och vaxkritor. För mig är det viktigt att alla känner sig sedda och hörda. Efteråt finns det möjlighet till pratstund och för att ställa frågor.
Ni bjuder på något gott att dricka  och nåt tilltugg /fika  för Era gäster. Vi bestämmer plats och datum/tid tillsammans.
400kr/person, privatsittningar, = andekontakt, Psychic Reading/ avläsning i auran, Tarotläggning, Själsbild med tolkning. Milersättning 20kr/mil

500kr/energiavläsning/plats/hus. Milersättning 20kr/mil.

Hemmaseans, 150kr/person + Milersättning, 20kr/mil.

Vid avbokning av samtliga ovan, 24timmar, innan utsatt tid, debiteras priset för resp avbokad aktivitet.

Kontakta gärna mig för konsultation angående bland annat doTerra eteriska oljor, Ni kan antingen boka visning hemma hos Er eller via telefon alt vid en samlingslokal etc.
Varmt Välkomna med frågor och funderingar!