Jag är Legitimerad.Distrikssköterska i botten och har det som yrkestitel. Detta arbete är delvis vad jag gör och ger mycket för själen. Dock är detta arbete inte det ända utan nedanför bilden berättat jag mer hur jag började min andliga utveckling...

Om mig

Jag började min mediala och andliga utveckling egentligen redan som liten. (Det är inte alla som gör det, men så var det för mig).  Jag har alltid haft kärlek som drivkraft och alltid haft drivkraften att vilja ta reda på grundorsaken, roten,  till någon stagnation. Min inre drivkraft att alltid vilja veta mer om livet, började ta fart år 2012. Jag var bjuden till en hemmaseans i Björsjö och kände att jag var lite nyfiken på det.
När dagen närmade sig för den kvällen, kände jag i hela mig att jag bara måste dit, till vilket pris som helst. Det var vinter, mörkt, kallt och halt men jag kom fram till seansen och fick två stycken andekontakter till mig. Den ena visade sig senare vara min faster och den andra var min svärmors bror. Dessa två individer hade jag tänkt på så det knakade varenda dag, men efter seansen så släppte spänningar, ångest och oro på en gång från och med den kvällen. Kvällen hölls av bla Helena Vestin och jag frågade henne en massa nyfikna frågor om allt. Helena rekommenderade mig att komma till henne för en privatsittning.
Sagt och gjort och det var ett förlösande ögonblick som jag minns än idag, ett så varmt och välkomnande samtal och så fint. Efter det samtalet började jag meditera regelbundet hos Helena varannan tisdag och har gjort sedan dess. Denna resa är det bästa som har hänt och jag ångrar inte en sekund. Det är så givande och som balsam för själ och ande.
Jag skulle vilja dela med mig av mina erfaranheter till så många och jag skulle vilja hjälpa Er i eran utveckling, i alla aspekter av livet. 
Tillsammans med en helhetsbild hjälper jag Er till självläkning.
HT-2017 började jag en utbildning som heter
Multidimensionell Terapi. Den grundar sig på Traditionell Kinesisk Medicin, TCM och akupressur mm och är på 2 år. Denna utbildning hålls av Beröringskällan,  i Borlänge.

Jag har arbetat med healing sedan 2012.
Våren 2023 blev jag certifierad Healer, av Mr Colin Bates. Mr Bates kommer mycket ofta och har föreläsningar samt kurser hos Spiritualistiska Centret Engelen i Smedjebacken. För att bli Healers krävs en utbildning på minst 5år, vilket jag nu har genomfört, (8 healingkurser och 100st elevbehandlingar i spirituell Healing).

värdegrund

Vårda, guida och hjälpa individen till självläkning

Vision

Att få skapa förutsättning för liv och harmoni åt varje individ, så att den inre resan kan ta form. För att må bra fysiskt, psykiskt, mentalt, emotionellt, andligt och själsligt behöver själen Välmående, Omsorg och Balans. Mitt arbete består av att få ge balans i tillvaron.

Värdegrund

Varje människa är unik med sin egen förutsättning och förmåga.

För mer information annikah76@hotmail.com
070-7360481

Hört från klient

Du är en riktig ängel/Anna.
Nu har du en klient som kommer regelbundet till dig/Ulrika.
Jag kommer mer än gärna till ditt behandlingsrum
/Kalle.