Nu är det på gång
Kika in på;


"Målarhörnan" på fb;

https://fb.me/e/2lypUWUJwVedic Art Grundkurs
Du får lära dig om de 17principerna grundade av Curt Källman. Du får veta mer om konstens flod och livet med konsten. För mer info, kontakta mig

Intuitivt Måleri
Detta innebär att skapa något med hjälp av färger, former och penslar och många andra redskap med syfte att belysa din skaparglädje och kraft samt olika aspekter av dig själv, fysiskt, psykiskt, känslomässigt, själsligt och andligt.
Jag guidar dig genom din resa, en helg tillsammans med skaparglädjen.

Intuitivt Måleri innebär kontakten med din kropp och ditt sinne och hjärta och låta din inre värld manifesteras på en tom duk. I intuitivt måleri kommer vi i kotakt med känslan utan att avbilda något objekt. Vi stanna kvar i skaparprocessen utan prestation, fånga upp detaljer och se vad just du är nöjd med i din målning. Det är resan och processen med dig och målningen som skapar möjligheter i det intuitva måleriet. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller konstnärlig förmåga för att uppleva hur berikamde och befriande det är att skapa fritt.

Vedic art

Jag är Vedic Art-Lärare och kan hålla i grundkurs och här nedan kan du läsa vad vedic Art handlar om;

De 17 Principerna stöttar dig på  resan att komma i kontakt med och som låter dig skina i skapandet och i livet. de 17 principerna kommer från de gamla indiska lärorna, Veda-skrifterna. De berättar för oss att precis som ett frö vet att det kommer bli en blomma, så har vi redan inom oss en vetenskap om de skapande krafter och naturlagar som finns i oss alla men som kanske inte är aktiverade. Under en Vedc-Art-kurs uppelver du 17 principer för skapande. De är inte skrivna någonstans men för att förstå dem går du igenom upplevelsen av denna speciella målningsprocess som är avsedd att väcka fram din inre visdom. Genom denna preocess uttrycker du vad du bär inuti dig, i ditt hjärta, du målar ditt liv, saker du älskar, saker du drömmer om, saker du är rädd för eller det du vill läka. Den enda inspirationen är ditt inre liv. På så sätt kan vi träna nya sätt att agera, övervinna våra begränsningar. Du kan måla sorg och omvandla den till glädje. Du lär dig att vara öppen för förändringar i livet, eftersom livet handlar om förändring. 
"Curt Källman, Grundare av Vedic Art", "Johannes Källman- son till Curt".

 


Efter önskemål använder vi doTerra Essentiella Oljor. Vi går igenom processer inom dig samt vilka oljor just du behöver för att komma i balans.
Efter det startar Vi tillsammans igång en skaparprocess under helgen , där just du får guidning genom färger och former.Denna kurs i Intuitivt Måleri startas upp enl Era önskemål och info läggs ut på socilala medier, bla Facebook.

 Varmt välkomna till en färgsprakande helgkurs!
 

#aovartists  
Kika in på fb och insta


Under trygga förhållanden hjälper och stödjer jag Er i utvecklingsprocessen, så att Ni kan finna skapar-lusten inom Er.

Jag har Livs-lång  erfarenhet av måleri som sträcker sig bakåt i många generationer.