Företaget Jag är återförsäljare av heter doTerra och betyder "Gåva från jorden". De skördar hållbart både för jorden och även för befolkningen i det land där växterna skördas. De samarbetar därmed med mer än 40 länder runt om i hela världen i ett globalt nätverk av små odlare. de väljer då växter av rätt sammansatt kvalitet och de odlas på det mest  idela naturliga miljör. Att arbeta med  lokala bönder och odlare skippas mellanhandeln för att se till att dessa människor får  jobb och möjligheter att utvecklas i sin verksamhet för att sedan kunna bli självförsörjande. Detta kallas för; "Co Impact Sourcing".

doTerra arbetar  och samarbetar med många olika projekt runt om i hela världen och ger tillbaka genom olika välgörenhetsprojekt, "Healing Hands". De olika projekten kan vara; Kvinnor och barn som utsätts för våld i hemmet, barn-trafficking, länder som saknar sjukhus, skolor och rinnande vatten, narkotikasmuggling och mycket mycket mera.

doTerra arbetar med kvalitetssystem, CPTG: "Certified Pure Terapeutic Grade",  som innebär att varje enskild flaska har ett spårningsnummer, sk batchnummer som du kan söka på för att se när och var produkten skördas och framställs. de garanterar även att varje flaska alltid håller  samma kvalitet. Detta gör produkterna användbara både för människor och djur. oljorna är mycket dryga, du behöver endast använda några droppar. De är enkla att använda för både välbefinnande, hälsa, matlagning och rengöring med mera.
Se ovan bild för olika användningsområden.
DoTerra bedriver mycket forskning kring Essentiella Oljor, och därmed testas doterras oljor reglbundet för att kvaliteten skall vara 100%.
Dessa fantastiska doTerra oljor har bla hjälpt mig!
Du kan bygga ditt lilla husapotek, kika gärna på detta!
Du är välkommen som medlem hos doTerra, kostar 300kr/år, då får du eget beställningssida med 25% billgare produkter. Beställer du ex Stora Husapoteket,  ingår medlemsavgiften.

CPTG representerar doTERRA´s garanti för 100% rena essentiella oljor och att de uppfyller de höga kraven på både renhet, rätt material sammansättning och korrekt produkt märkning


Aroma Touch Technique
Essentiella Oljor, doTerra
Aroma Touch är beröring med 8 av doTerras essentiella oljor på ryggen, händer och fötter. Det har inverkan på; Immunsystemet, stress, inflammationer samt stärker kroppen. Den balanserar även kroppens sympatiska och parasympatiska nervsystem. Denna typ av beröring påverkar ditt fysiska, emotionella och mentala energiflöde.


Zytoscanning, Scanning av din hälsa
Det går samt att göra en Zytoscanning på vilka oljor som just du behöver, som jag utför. Denna biokemiska scanning läser av vad din kropp behöver för att komma i balans.