Drömfångaren är lätt som vinden, följer med och anpassar sig. Den är till för skydd när det blåser "stormar", både inom dig och utanför, omkring dig. Alla drömfångare gör olika saker, beroende på vilka stenar och andra material som  används, och vilket syfte den skall ha för just dig. Den kan även hjälpa vårat sinnelag, både när vi mediterar men även i våran vardag. Den talar och hjälper oss med bland annat våra destruktiva och negativa sinnelag samt balanserar oss.

Enkel förklaring av olika sinnelag som drömfångare kan bidra med att få bort ;
När vi är arga och avundsjuka samt säger elaka ord,  använder vi även våld inom oss själva och vi känner oss  trötta. Det negativa sinnelaget äter upp våran energi och den skapar dessutom negativa känslor hos våran omgivning. Detta innebär att hat och ilksa, avundsjuka med mera ,  skapar och utgör destruktiva sinnestillstånd. Detta skadar andra personer som vi känner och det skadar oss själva.

Drömfångare kan då hjälpa oss att finna lycka och glädje och att  utveckla ett lätt och funktionellt sinne, där vårat medvetande blir tydligt och klart samt där vi känner oss tillfreedställda i våra alla aspekter, fysiskt, psykiskt, mentalt, själsligt och andligt.

loading...

Drömfångarna i bildspelet kostar allt från 100kr till 400kr beroende på stl och kristaller samt övrigt material.
Jag skapar drömfångare utefter dina önskemål av färg och form med mera.

Alla är renande med vinden!
De innehåller material som är av högsta möjliga kvalitet.


(Dessa går givetvis att skickas med posten. Köpare betalar alltid frakten.)

Välkommen med frågor;

070-7360481
annikah76@hotmail.comVill Ni ha kurs i hur vi tillsammans kan skapa drömfångare, Vänligen hör av Er, så skapar vi tillfälle för det!,
070-7360481
annikah76@hotmail.com