mina tjänsterOBS! Dessa behandlingar är komplementär behandling till traditionell behandling på vårdcentral eller sjukhus!

Jag behandlar inte barn under 12år. Är du under 12år, vill jag prata med din målsman direkt vid bokningstillfället. Om du är under 18år vill jag gärna att du hör dig innan bokad behandling samt att din målsman är med vid besöket och bekräftar att du fått behandling. Jag behandlar samt inte gravida före v.12, för att jag ska kunna utföra säkra behandlingar.

Friskvård, Klassisk Massage
Nacke/Axlar, 30minuter
Halvkroppsmassage; Rygg, Axlar, Nacke,   60minuter
Helkroppsmassage;  Ovan + Ben och Armar, 90minuter
Jag masserar/behandlar även barn/ungdom från 12 -18år, enligt ovan med målsmans närvaro.


Multidimensionell Terapi
Jag har gått en yrkesutbildning, 2017-2019, i Borlänge. Multidimensionell Terapi grundar sig  på Traditionell Kinesisk Medicin TCM som är flera tusen år gammal. I kroppen finns ett antal energikanaler-meridianer-med akupunkturpunkter. I dessa kanaler flödar vår osynliga livskraft/livsenergi= QI.
När vi inte lyssnar till vår inre röst får vi ofta obalanser i form av symtom i kropp, tankar, känslor och/eller själsligt. Dessa obalanser kan skapa olika tillstånd, tex spända muskler och smärta. Desto mindre vi lyssnar till oss själva, desto mer symtom får vi.
Hur går en behandling till?
För att fastställa ditt energitillstånd känner vi på pulsen och tittar på tungan. Behandlingen sker på bänk med kläder på. Vi trycker på speciella punkter -akupressur- för att hjälpa energierna att flöda fritt igen. (Om det är massage så sker den med underkläder).
Behandlingens syfte;
Är att medvetandegöra, balansera och starta kroppens egen självläkningsförmåga- att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till balans.

Multidimensionell Massage
Här ingår många olika tekniker, bland annat Kopping, GuaSha, NaFa, Lymfmassage-runt ansikte, hals och bröstkorg. Allt sker efter klientens behov. Jag använder alltid ekologisk massageolja och massagen kan bli både djup och lättare och oftast på ryggen, men även axlar, nacke, armar, händer, ben och fötter samt ansikte. Det är klientens behov som styr behandlingen. Massagen sker ALLTID med underkläder på. EJ på genitala delar.

Kopping/GuaSha
Kopping- är en gammal läkekonst och den behandlar på djupet. Kopping är som är silokonkoppa som skapar ett vakuum i koppen vilket gör att blodcirkulationen ökar och slaggprodukter transporteras bort från bindväven. Kopporna används  för bindvävs-, cirkulations-, och muskelbehandling.
GuaSha- är en slags skrapteknik med hjälp av en platt och mjukt, rundad kristall,  på huden som kommer åt bindväven, lättar upp spänningar  och hjälper musklerna att slappna av samt GuaSha hjälper kroppen till snabbare återhämtning

Regression/Själsresa
En del i Multidimensionell Terapi är att kunna utföra en själsresa. Denna behadling sker på bänk och med kläderna på. Själsresa innebär att jag som terapeut använder akupressur, 2 punkter på energikanalerna på kroppen, samt guidar klienten ner i dennes undermedvetna på ett respektfullt, empatiskt sätt. Själsresa balanserar och läker upplevelser som hindrar klienten fysiskt, mentalt och känslomässigt och/eller själsligt i detta liv. Efter denna behandling går vi tillsammans igenom upplevelserna av behandlingen och jag förklarar vad detta innebär. (Själsresa för mig är aldrig att ta reda på tidigare liv etc).

Aroma Touch Technique
Essentiella Oljor

Aroma Touch är beröring med 8 av doTerras essentiella oljor på ryggen, händer och fötter. Det har inverkan på; Immunsystemet, stress, inflammationer samt stärker kroppen. Den balanserar även kroppens sympatiska och parasympatiska nervsystem. Denna typ av beröring påverkar ditt fysiska, emotionella och mentala energiflöde.

Symphony of the Cells.
Skapades av Boyd Truman som en metod att hjälpa människor att förstå att kroppen behöver balanseras i harmoni fysiskt, känslomässigt och andligt. Varje Symphony of the Cells protokoll kommer bidra till att förstå den naturliga utvecklingen av symtomens ursprung, kroppens system och hur de förhåller sig. Behandlingsmetoden bidrar samt till förståelsen av kraften hos eteriska oljor och andra naturliga näringsämnen som hjälper till att leda dig i din väg till hälsa.

Andlig Healing

Överföring av livsenergi till kroppen, hjälp till självläkning.
För att må bra, känna oss friska och känna glädje  i livet behöver vi balans både fysiskt, psykiskt, mentalt, själsligt och andligt. Det är när det blir obalanser som det blir problem då vi kan börja må dåligt. Healingenergin letar upp grundorsaken till problemet och löser upp det. Därför behandlas hela kroppen på grund av att grundproblematiken sitter inte  alltid där problemet sitter. Hela kroppen behandlas i sin helhet och livsenergi tillförs kroppen. Healingen löser upp blockeringar i kroppen som du bär inom dig. Det kommer då upp till ytan, för att sedan försvinna.
Du kan känna dig väldigt lätt, som en tung ryggsäck plötsligt försvinner från dina axlar. Du kan känna dig pigg och full av energi. Du kanske ser saker på ett annat sätt efteråt och får större förståelse för saker och ting. Vid både healing, distanshealing och massage kommer blodcirkulationen igång, vilket gör att syrerikt blod kan ta sig ut även i det små kärlen i musklerna. Det gör att toxiner (gifter) forslas lättare ut ur kroppen. Små anhopningar av toxiner lagras som kristaller i musklerna och kan orsaka muskelvärk. Dessa toxiner börjar röra på sig och frigörs i musklerna och kan orsaka ökad värk. Men det ger sig efter ett tag. Det är därför du kan känna dig sämre än innan behandlingen men det kommer att kännas bättre efter någon dag. Hur healing upplevs beror på hur mycket blockeringar du har och hur mycket  lagrade kristaller du har i musklerna. Healing blir en naturlig utrensningsprocess för kroppen.
Det är viktigt att dricka mycket vatten efter healingbehandling, detta för att hjälpa kroppen att rensa ut. Healing görs alltid för ditt bästa för att du ska må så bra som möjligt. Healing kan aldrig göra något värre och du kan alrdrig få för mycket healing. Healingens sköna känsla kan sitta i kroppen i cirka 48 timmar efter behandling.
När Ni får healing så får Ni ligga på en massagebänk alternativt sitta på en stol, blunda och koppla av och njuta av stunden, för den är din. Ni kommer, om Ni vill få ha filt på dig med kuddar under knän etc, så det känns bekvämt för Er. Jag kommer med din tillåtelse lägga mina händer på dig, där mitt healingteam talar om att det behövs just där och då. Healingen går från healingkällan genom mig och till Er. Jag lägger inte händerna på genitala delar på kroppen.

När jag utför distanshealing, så meddelar Ni mig när Ni önskar få healing och jag skickar över distans till Er eller till den Ni önskar få healing. Då behöver Ni tala om vad Ni önskar få healing för och sedan att Ni är avkopplade på ungefär samma vis som jag utför healing på massagebänk alt stol. Jag kommer att kontakta Er efteråt och fråga om det kändes bra. Ni kan självklart ringa flera gånger till mig när som Ni önksar få healing och distanshealing. Vid frågor är det bara att ringa el sms el mail.

Healing och Multidimensionell Terapi samt massage etc är en komplementärbehandling och ersätter aldrig vård på sjukhus eller vårdcentral. Healing och Multidimensionell Terapi påskyndar läkningsprocessen samt förebygger insjuknande.


 

Energiavläsning, Privatsittningar; Andekontakt, Psychic Reading/auraavläsning, Tarotläggning, själsbild med tolkning
för mera info, läs flik;priser.

Jag har utbildat mig kontinuerligt sedan 2012, medialt och går regelbundna cirklar samt kurser för Ss Engelen i Smedjebacken och Ann-Charlotte Löfdahl, Beröringskällan. Syftet med det är att få öva på att ta in andekontakt, läsa av aura, healing, och att läsa av energier , Tarot/Själsbild med tolkningmed mera.  Avläsning av energier kan ske vart som helst;  platser, hus, föremål etc. Denna utbildning sker via Helena Vestin och Marjaana Hellberg Ss Engeln Smedjebacken och Ann-Charlotte Löfdahl, Beröringskällan.

 

meditation


Jag utför guidad meditation, individuellt och/eller i grupp, inomhus eller utomhus. Det innebär att vi sitter på stol och Ni lyssnar på min röst och följer med i eran egen inre resa. Ni får en guidning för att undvika att Ni börjar tänka på vardagstankar.

Meditation skapar välbefinnande, lugn och ökad koncentration och är ett bra verktyg att lära känna sig själv. Meditation hjälper dig  att koppla av fysiskt, mentalt och känslomässigt och är mycket avstressande. Du vägleds i en direktkanaliserad meditation, där vi går lite djupare in i oss själva. Ett helande äger rum på något plan och meditationen avslutas med ett gruppsamtal, (frivilligt).

 


Trumresor och Drömfångare


Med hjälp av ramtrummans vibrationer, som är läkande, kan eran inre resa börja och en läkningsprocess äger rum i eran kropp och själ. Jag utför trumning både enskilt och i grupp, inne och ute enl Era önskemål.
Jag tillverkar drömfångare samt halsband med utseende som drömfångare, av naturmaterial i olika former och färger samt kristaller.
Om Ni vill kan Ni samla ihop en grupp för skapande av drömfångare enl era önskemål.

 


Akvarell/Akryl och Olje Målningar samt Encaustic Art


Jag målar bilder och målningar i olika storlekar med personliga budskap och berättelser till själ och ande. Encaustic Art är en andlig konstform som målas med vaxkritor och strykjärn. Bilderna och målningarna kan  även skickas till dig enl överenskommelse alternativt avhämtas i Smedjebacken eller Ludvika.


Djurkommunikation


Jag har gått en grundkurs och en fortsättningskurs i djurkommunikation, för Kia Enbarr och Magnus Pamp, Silvermåne.  Djurkommunikation handlar om överföring av bilder, tankar och känslor. Under en djurkommunikation får jag som kommunikatör reda på djurets fysiska, känslomässiga och mentala tillstånd. Informationen kommer oftast som bilder, tankar och känslor som jag sätter ihop och tolkar. Ibland är det solklart vad det handlar om, men ibland är det mera symbolikst eller att ägaren till djuret först långt senare förstår vad som förmedlats. Allt sker på ett respektfullt och empatiskt sätt.